Exclusieve zwembaden & wellness

Leisure

Pool Builders produceert en installeert zwembaden, sauna’s en spa’s op luxe vakantieparken. Wij ontwikkelen producten die gemaakt zijn om intensief gebruikt te worden, volledig op maat en naar wensen van de klant.

Bij het ontwikkelen van de producten wordt slim gekeken naar slimme en snelle installatie, gebruik, beheer en onderhoud voor de toepassing in de leisure-branche. Het moet een product zijn waar gasten veel plezier aan beleven met minimale inspanning van de beheerder en wat zijn investering oplevert.

Zwembad

Een eigen zwembad bij een vakantieverblijf is een feest voor de hele familie. De op maat gemaakte polypropyleen zwembaden zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en zeer snel te plaatsen. 

De vol-automatische waterbehandeling op basis van hydrolyse zorgt voor een kraakhelder water. Het automatische roldek en de warmtepomp zorgen voor een aangename temperatuur…het hele jaar door.

Sauna

Een Finse opgietsauna met infrarood is de plek om helemaal tot rust te komen. Op maat gemaakte sauna’s voor binnen of buiten, die passen binnen een verdienmodel, zorgen voor een verrijking voor de huurder, waardoor een woning beter verhuurd wordt. 

Pool Builders ontwikkelt een duurzaam product wat past bij het concept, de omgeving en zeer gebruiksvriendelijk is.

Spa

Een spa zorgt voor ontspanning en een gevoel van luxe. Pool Builders heeft speciaal voor intensief recreatief gebruik een spa ontwikkeld die het antwoord is op een gecontroleerd beheer.

Deze spa is voorzien van een op afstand bedienbaar automatisch drainsysteem, zodat na het uitchecken van uw gasten de spa direct geleegd kan worden. Na de schoonmaak zorgt het automatische vulsysteem dat de spa gevuld wordt met warmwater uit de boiler van de woning zodat deze op tijd klaarstaat voor uw nieuwe gasten.

Onderhoud

Onderhoud is essentieel om de continuïteit van het gebruik te waarborgen. Pool Builders verzorgt trainingen voor het beheer en voert het periodieke proactieve technische onderhoud uit, zodat de zwembaden en sauna’s klaarstaan voor uw gasten.

Installatie

Onze producten worden volledig prefab geproduceerd waardoor wij in een zeer korte tijd de installatie kunnen uitvoeren. Dat scheelt want het is vaak al erg druk op een park wat afgebouwd wordt. Wij werken nauw samen met de grondwerker en installateur zodat de infrastructuur op de juiste manier wordt afgestemd.

Beheer en exploitatie Brinckerduyn
"De zwembaden zijn de echte eyecatchers op Brinckerduyn, de vraag is overweldigend."
Beheer en exploitatie Brinckerduyn
"'Bij een volgend park zullen we elke woning uitrusten met privé sauna en zwembad van Pool Builders’."
Beheer en exploitatie Brinckerduyn
"De monitoring op afstand en snelle service zorgt er voor dat de zwembaden en sauna's intensief gebruikt kunnen worden door blije gasten."