Exclusieve zwembaden & wellness

Zwembaden

Waterpret met de kinderen, een lekkere verkoelende plons of baantjes trekken voor gezonde beweging? De redenen om een zwembad aan te schaffen zijn eindeloos, net als de keuzes. Wij installeren en leveren een brede variëteit aan verschillende soorten zwembaden voor verschillende doeleinden. We adviseren u graag over wat aansluit bij uw wensen.

Welk bad past bij u?

Uw wensen en de manier waarop u uw bad wilt gebruiken, bepalen welk type bad, van welk materiaal en met welke techniek het beste bij u past.

Type zwembaden

Het ontwerp van het bad geeft een andere uitstraling aan het bad. Bij een skimmerbad staat het water onder de rand van het bad, terwijl het bij een overloopbad over de rand loopt, waardoor het water gelijk staat met de omgeving. Bij een infinity zwembad loopt het water over een rand waardoor het lijkt alsof er een oneindige horizon ontstaat.

De verschillende typen zwembaden passen bij verschillende omgevingen. Elk type bad heeft een andere manier van opbouw en vereist een andere techniek.

Een project met een zwembad in een achtertuin.

Skimmer

Een zwembaden met een huisje midden op het erf.

Overloop

Een zwembaden met een rieten dak

Infinity

Heeft u een vergunning nodig om uw zwembad aan te leggen?

Materialen

De keuze van het materiaal waaruit het bad wordt geconstrueerd, hangt af van het type bad, de manier van gebruik, de afwerking, uw budget en de duurzaamheid. Wilt u een betonnen, polyester, monoblock, polyethyleen, polypropyleen of rvs zwembad? Wij adviseren u graag bij het maken van de keuze die het beste past bij uw wensen.

Afwerking

De afwerking van uw zwembad staat in direct verband met de uitstraling. Welke kleur krijgt het bad? Wordt het betegeld, voorzien van mozaïek of krijgt het een mooie egale uitstraling? Er zijn veel keuzes waarbij we u graag willen helpen.

Waterbehandeling

Een goede waterbehandeling zorgt ervoor dat u zorgeloos en veilig van uw zwembad kunt genieten. Pool Builders zorgt voor de juiste installatie, waardoor u kunt zwemmen in water van drinkwaterkwaliteit. Duurzaam, kristalhelder en zonder chloorgeur!

Verwarming

Comfortabel zwemmen doet u in water van de juiste temperatuur. De verwarming van het water kan worden geleverd door een warmtepomp, CV-ketel of zonne-energie, maar het vasthouden van de warmte is minstens zo belangrijk. Wij hebben de expertise om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes op dit gebied.

Afdekking

Een automatisch zwembadafdekking dient verschillende doelen: veiligheid, energie-efficiëntie en bescherming tegen vervuiling. Het hoge drijfvermogen van de lamellen zorgt er bijvoorbeeld voor dat kinderen niet in het water kunnen vallen wanneer het dek gesloten is. De polycarbonaat lamellen hebben een zeer hoge slagvastheid, wat ook betekent dat ze een langere levensduur hebben. De lamellen hebben een transparante bovenkant en een hittebestendige zwarte onderlaag om optimaal gebruik te maken van zonne-energie.

Onderhoud

De zwembaden die wij installeren hebben zeer weinig onderhoud nodig. Om het zwembad goed schoon te houden, bieden wij een robot aan die het vuil van de bodem verwijdert. Om het onderhoud uit uw handen te nemen, bieden wij onze Pool Service aan.

HiFi

Ultiem genieten van uw favoriete muziek aan het zwembad, in de spa en in de sauna met een HiFi-systeem van Sonos en buitenluidsprekers van Sonance. Het luisteren naar briljant zuivere muziek ontspant en prikkelt de hersenen. Het verlaagt de bloeddruk en vermindert stress.

Pool Builders is een erkende Sonos- en Sonance-dealer. Wij creëren een ongeëvenaarde HiFi-ervaring die een extra dimensie geeft aan uw tuin.

Elk zwembad is maatwerk omdat er geen standaard oplossing is die voldoet aan elke situatie. Wij kijken samen met u naar de juiste samenstelling zodat u precies krijgt wat u nodig heeft.