Exclusieve zwembaden & wellness

Service

Om uw zwembad en het water in topconditie te houden heeft het op bepaalde momenten aandacht nodig. Met onze Pool Service voeren wij het onderhoud aan uw zwembad uit zodat uw zwembad altijd klaar staat om te zwemmen.

Pool Service

Elk zwembad heeft onderhoud nodig. De waterkwaliteit controleren, de installatie winterklaar maken en filters schoonmaken, het zijn allemaal onderhoudstaken die enige aandacht en tijd vergen. Wij kunnen deze taken van u overnemen wanneer u gebruik maakt van onze Pool Service.

Pool management

De waterkwaliteit wordt grotendeels onder controle gehouden door het automatische systeem wat wij installeren. Wanneer u gebruik maakt van onze Pool Service kunnen wij dit systeem op afstand uitlezen en krijgen we een melding wanneer er iets misgaat. Zo kunnen we snel ingrijpen en zorgen dat uw zwemwater optimaal is.

Robot

Bladeren die uit de bomen vallen komen in het water terecht. U kunt deze verwijderen doormiddel van een schepnet en bijgeleverde stofzuiger. Een robot kan dit werk uit handen nemen.

Elk zwembad is maatwerk omdat er geen standaard oplossing is die voldoet aan elke situatie. Wij kijken samen met u naar de juiste samenstelling zodat u precies krijgt wat u nodig heeft.