Exclusieve zwembaden & wellness

Wellness

Ultiem tot rust komen met een eigen wellness in huis. Wij leveren en installeren op maat gemaakte wellness, zoals een Finse sauna, infrarood of een stoombad.

Finse sauna

In een Finse sauna geniet u van een traditionele, pure saunabeleving. De hete, droge lucht ontspant uw spieren en verfrist uw geest. Hier komt u helemaal tot uzelf en heeft het een positieve invloed op zowel lichaam als geest. De ultieme wellness.

Infrarood sauna

De helende korte golf van infrarood verwarmt uw spieren direct van binnenuit en dat geeft u een ontspannend gevoel. Lichamelijk en geestelijk gaat u merken dat u tot ontspanning komt en het bevordert ook nog eens uw stofwisseling.

Stoombad

Het stoombad, ook wel Hamam genoemd, is een eeuwenoud reinigingsritueel dat zijn oorsprong kent in Centraal-Azië. Het doel van de Hammam is dat u uw hele lichaam reinigt, waardoor uw lichaam en geest in balans raken.

Spa

Water is pure energie. Dat voel en ervaart u nog sterker in een spa. Een spa, jacuzzi of whirlpool zoals deze genoemd wordt, is een feest voor de zintuigen. De massagejets en het warme water masseren uw gehele lichaam. Dit heeft een positieve invloed op uw stemming, op gewrichten en spieren en op de bloedsomloop.

HiFi

Ultiem genieten van uw favoriete muziek om het zwembad, de spa en in de sauna met een HiFi systeem van Sonos en buitenspeakers van Sonance. Het luisteren naar briljant zuivere muziek ontspant en prikkelt de hersenen. Het verlaagt de bloeddruk en vermindert stress.

Pool Builders is erkent Sonos en Sonance dealer. Wij creëren een ongeëvenaarde HiFi ervaring die een extra dimensie geeft aan uw tuin, om het zwembad of in uw wellness.

Elk wellness is maatwerk, maar dat wil niet zeggen dat er geen standaard oplossing bij past. Wij kijken samen met u naar de juiste samenstelling zodat u precies krijgt wat u nodig heeft.