Exclusieve zwembaden & wellness

Wellness

Ultiem tot rust komen met een eigen wellness in huis. Wij leveren en installeren op maat gemaakte wellness, zoals een Finse sauna, infrarood of een stoombad.

Finse sauna

In een Finse sauna geniet je van een traditionele, pure sauna ervaring. De hete, droge lucht ontspant je spieren en verfrist je geest. Hier kom je helemaal tot jezelf en heeft een positieve invloed op lichaam en geest.

Infrarood sauna

De helende korte golf van infrarood verwarmt uw spieren direct van binnenuit en dat geeft u een ontspannend gevoel. Lichamelijk en geestelijk gaat u merken dat u tot ontspanning komt en het bevordert ook nog eens uw stofwisseling.

Hamam

De Hamam, ook wel stoombad genoemd, is een eeuwenoud reinigingsritueel dat zijn oorsprong kent in Centraal-Azië. Het doel van de Hammam is dat u uw hele lichaam reinigt, waardoor uw lichaam en geest in balans raken.

Spa

Water is pure energie. Dat voel en ervaar je nog sterker in een spa. Een spa is een feest voor de zintuigen. De massagejets en het warme water masseren je gehele lichaam. Dit heeft een positieve invloed op je stemming, op gewrichten en spieren en op de bloedsomloop.

Elk wens is maatwerk, maar dat wil niet zeggen dat er geen standaard oplossing bij past. Wij kijken samen met u naar de juiste samenstelling zodat u precies krijgt wat u nodig heeft.