Exclusieve zwembaden & wellness

HiFi

Ultiem genieten van uw favoriete muziek om het zwembad, de spa en in de sauna met een HiFi systeem van Sonos en buitenspeakers van Sonance. Het luisteren naar briljant zuivere muziek ontspant en prikkelt de hersenen. Het verlaagt de bloeddruk en vermindert stress.

Sonos

Pool Builders is erkent Sonos dealer en professioneel installateur. Bij Sonos vinden ze dat briljant geluid samengaat met technisch vernuft waarmee u eenvoudig kunt luisteren naar wat u maar wilt, waar u wilt, hoe u maar wilt. Sonos biedt een multi-room HiFi platform waarmee u naar uw favoriete muziekdiensten kunt luisteren.

Sonance

Sonance heeft een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd als het gaat om HiFi luidsprekers met superieur geluid en geweldig design. Met Sonance speakers geniet u overal in en rond uw huis van gedetailleerd, kristalhelder geluid. De buitenspeakers zijn gemaakt om weer en wind te doorstaan en kunnen het hele jaar buiten blijven hangen. Ervaar het superieure geluid overal om u heen!

Audioplan

Met een goed audioplan creëren wij een ultieme HiFi ervaring zonder overlast voor de buren. Door de inzet van goede kwaliteit speakers en een slimme indeling kan muziek al bij een laag volume erg goed overkomen waardoor de buren niet hoeven mee te genieten. Sonance biedt een ruime selectie aan kleine, grote en bas speakers waarmee we een ideale opstelling kunnen maken. Door de speakers te verdelen over verschillende zones kan het volume hier naar wens ingesteld worden. 

Elk HiFi project is uniek. Wij zien de uitdaging om bij elke omgeving een perfecte oplossing te ontwerpen die naadloos aansluit bij uw huis, tuin en wensen.